2011-03-28

Till mig


Hittade en silverbricka i gömmorna som jag stansade till mig. Använder silver allt för sällan så jag glömmer hur hårt (eller inte hårt) det är. Tog i lite för mkt, men det gör inget. För mig symboliserar det skeva halsbandet det jag värderar högst i livet... ja, självklart även Herr J och Fröken Smilla också ;) Hade även en silverkedja hemma, så nu hänger halsbandet runt min hals och får stanna där ett tag.


En tavla till som ska packas in, inför en dopdag framöver.

Alvin

Idag blev den en tavla till en liten Alvin. Tycker det är så fint med den breda vita passpartoun (hur nu det stavas ;) ).

Vilda djur...... och något mindre vilda barn ;)

Leia var här när jag sydde linne till Bus. Självklart ville hon också ha ett linne men hon valde tyget med djur, så det fick det bli.

2011-03-27

MorgonpysselHärligt med bra grannar!

Idag har jag bankat smycken och det får ju även mina grananr ta del av, men inget bank tillbaka vad jag hörde så det var nog ok ;)

Några mössor blev det också.


Nu är frågan vad man ska hitta på mera denna blåsiga dag? Vad ska ni hitta på?


2011-03-26

Earth hour 2011

Sitter vid datorn med levande ljus. Vet att även datorn borde stängas av men jag tänkte att den kanske drar mer ström genom att stängas av och sättas på än om den får fortsätta vara igång. Sedan känns det lite ensamt när barnen sover och Herr J jobbar, så datorn får hålla mig sällskap i en för övrigt mörk och tyst lägenhet.

Lyser dock en del i min stad, men Polishuset som ligger ganska nära har släckt sin fasadbelysning och även de flesta fönstrena är mörka i det huset.

Hur har ni det hos er? Märks det någon skillnad?

Inramad

En nygjord tavla som är levererad till en liten tjej. Hoppas den ska pryda sin plats på väggen i hennes rum. Svårt att ta bilder när glaset reflekterar, men man ser ju ändå hur den ser ut.

Tvillingkänsla

Har varit i Växjö på barnvaktsuppdrag ;)
För en liten stund fick jag uppleva hur det är att vara tvillingmamma ;) Dock var det expemplariska barns om sov snällt i vagnen de timmar som jag hade ansvaret för båda ;) Jag antar att de var ganska mysigt att sova trångt. 2 bebisar i en Brio Happy funkar ju ;)
Kollade in tygutbudet i staden men hittade bara 2 affärer med gardintyger, jag kanske inte letade tillräckligt noga...

2011-03-23

Enkelhet

En helt vanlig tröja, inga krusiduller.
Fast det räcker gott när mönstret är så spännande i sig själv.
Detta får bli en "fin tröja", vita barnkläder är ju inte det optimala, men dock så snyggt.

Blå......är min älsklingsfärg, säger Wille.
Så igår blev det ett linne som nästan känns lite marint i sina färger. Jag har nog sagt det innan, men jag har förkärlek för linnen på barn. De har så söta armar och en bedårande liten putmage, då blir tajta linnen så fint ;)
Tyvärr dröjer det nog innan vädret tillåter bara armar, men det är hög tid att börja fylla lådorna, har man tur så slår den underbara vårvärmen till snart.

2011-03-22

GrönskandeIgår fick Wille en ny vårgrön tröja.
Och idag hjälpte han våren genom att sopa bort grus från gården.

2011-03-21

Kulpåse

Det ringde en liten tjej och önskade en påse till sina puttekulor. Den skulle vara turkos och så skulle det stå hennes namn. Ja det borde vara något som det här ;)

2011-03-20

Namntavla

Nu har jag äntligen fått köpt en skrivare och en som kan skriva ut på tjockare papper/kartong.
Så nu går det att göra namntavlor igen.


Har ni några frågor så är ni välkomna att höra av er.

2011-03-19

Vimplar

Nästa helg är det namnvälsignelse för en väns barn. På önskelistan stod bland annat vimplar till tjejens rum... Check!

2011-03-15

VårväskaIdag har vi kunnat njuta av en underbar sol, så välkommet!
I soligt väder blir man sugen på våriga tyger så nu har det blivit en vändbar väska i favoritmönster, blommigt och prickigt. Att få bägge mönstrena samtidigt är ju ännu bättre ;)
Gjorde också en matchande börs för små viktiga saker.

2011-03-14

Inga WilleBus kläder...


... men busiga barn har vi gott om ;)
Hade en fotostund med Leia, Willes bästa kompis.

2011-03-11

Tyllkjol?

Ett inlägg som inte alls berör WilleBus... Men men...
Är det någon som vet var man kan hitta tyllkjolar till barn som är mera "fylliga" Har sett en så fin i en fotoblogg som liksom är superfluffig och ganska kort... Var köper man tyllkjolar om man bortser från vanliga butikar så som Hm, Indiska mfl? Eller finns det bra mönster... hmm...? Svar mottages tacksamt.

2011-03-09

FotodagIdag har skapandet bestått i att försöka få till några bilder på barnen. Det var dock ett svårt projekt att lyckas få båda att se fina ut samtidigt. Finns ju en förklaring till varför man bör göra det under den första levnadsveckan, sedan börjar bebisar bli allt för pigga... Men några fina på Molly blev det i alla fall. Får göra ett nytt försök med bägge en annan dag ;)

/ Jennie

2011-03-08

Rosa djur

Köpte detta fina tyget med vit botten men eftersom jag är väldigt rosa just nu så provade jag att färga en bit. Det gick över förväntan tycker jag, så nu har Molly Mus en body till ;) Får fixa en matchande tröja till Bus också.

2011-03-06

BB klädd


En vän ska förhoppningvis snart få besöka BB och då kanske något av dessa set kan passa när de ska få åka hem.