2009-12-23

Prickigt i jul
Willes julkläder är klara. I år blir han inte tomte som han varit de 3 senaste jularna utan i år blir han prickig.
Bruna manchestermuddisar med prickar, en vit tröja i med matchande giraff... eller aff som det heter numera ;)
Tröjan ska få en knapp i halsen, men är annars färdig. Byxorna... hmmm... De passar nu men jag tycker de blev lite tajta. Tänkte inte på att tyget inte töjer sig så bra som velour eller trikå. De passar nu men inte så längre. Jag tror jag syr ett nytt par i en storlek större.
Så är det något som behöver ett par byxor i mjuk ganska tunn manchester i ca 86/92 ( snarare 86 på vidden och 92 på längden, kanske till en liten spinkis ;) ) så får ni höra av er. Självklart är det ett W i rumpan som säg bör på ett par busbyxor ;)
Sedan tycker min modell inte att det är så roligt att vara modell länge. Det ska mest busas. Så, stå eller sitta på kortet gick minsann inte utan man skulle ligga. Därtill var det nästan omöjligt att få ta kort på bara kläderna för då passade det ju bra att slänga sig på dom så att mamma blev tokigt...
Är det någon som känner igen sin tvååring i detta? Egen vilja i överflöd ;)
( om någon undrar om Herr J fick stå ut med overlocken, så kan jag lugna er med att han jobbade sent igår och sista tråden klipptes av lagom tills han kom in genom dörren, tajming ;) )
God Jul
&
Gott Nytt År

Uppdatering: Wille sov middag och jag fixade byxor storlek större, fast likadana. Så nu kan han nog vara stilig till gröten ;)

5 kommentarer:

Tina sa...

NU har jag sett och det var det finaste.. Såå jäkla nice!!

tack för idag, det var mysigt!!
Kram

frida sa...

Jaaaaaaaaaag!!
Vad bra att de var för små, då kanske jag kan få boka dem till min smala kille? Om ingen annan tingat dem såklart. Tröjan var helt ljuvlig med! :)

WilleBus sa...

Frida: Du är välkommen att prova dem på prinsen ;)

frida sa...

Ja lägg dem gärna på mammas låda. Så testar jag. :)

www.lenalarssons.blogg.se sa...

Riktigt läcker!! Älskade detta setet =)