2010-12-11

Nya lappar



Så kom äntligen lapparna från WWL. Så fina de var och dessutom så billiga. Är redan sugen på att göra flera ;) Men det lär väl dröja innan dessa är slut. Dessutom väntar jag även på vanliga lappar som ska sitta på Willes mössor.
Det var svårt att välja färg och mönster, men tillslut gjorde jag lappar som matchar visitkorten. Dom blev färgglada och jag hoppas de ska bli fina på kommande kläder.

10 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Så fin tröja!

The Dress And Me sa...

Åh, dom är ju jätte tjusiga. Jag tror bestämt att jag också måste haka på trenden och beställa mig ett gäng till Lilla Fröken Randig. :)

TRI o MAR sa...

Jättefina! Jag blir också sugen på att göra en beställning men just nu står julklappshandel högst på inköpslistan!

TRI o MAR sa...

Jättefina! Jag blir också sugen på att göra en beställning men just nu står julklappshandel högst på inköpslistan!

Lina sa...

Superfina!

Cecilia & Busiga ungar sa...

Åh, vad fina. Måste bara få fråga vad dom kostade?? Tycker att mina namnband är ganska så dyra och kollar efter ljus och lykta efter nytt ställe att beställa namnlapparna ifrån...=)

WilleBus sa...

Cecilia; Jag beställde 600 st, var ju inte helt säker på att de skulle bli bra och att jag skulle gilla dem. 420 kr kostade det inkl allt! Bra med billig dollar ibland;) Jag tycker det är billigt om man jämför med Mina Namnband. / Jennie

Anki sa...

Jättesnygga namnband!

Åsa sa...

Du gör så många fina saker/kläder!!! En sån tröja skulle min son (och jag!) tycka om!!! Om du har en sådan eller har lust att sy en i ca 116 så är jag mycket intresserad!

Anonym sa...

Åsa: Du är välkommmen att maila mig. willebusdesign@live.se / Hälsningar jennie