2011-10-15

Nya förälskelser ;)


Mina nya favoriter, underbara elefanter!


Lite nya godbitar. Som så ofta, så är det en mindre mängd av varje, så är någon intresserad av en mössa, dregglis eller något annat så hör av er via mailen. Det känns som dessa underbara tyger kommer att ta slut alldeles för fort. Wille & Mysan behöver pantalonger (långkalsonger resp. tights på vanligt språk ;) ), varma mössor ska de båda få + Mysan behöver vantar... Jag köpte nyligen några till henne, men det visar sig vid premiäranvändningen att de ger näst intill blodstopp kring de runda små armarna, så kan vi inte ha det.
Men något mera ska vi nog kunna få ut av dessa tyger, så hör av er.

Idag hade jag nöjet att få träffa ett helt gäng andra sytokar. Åhh, vad gärna jag varit med er hela dagen, men jag är väldigt glad över att bara fått säga hej! Jag hoppas få se allt ni producerat idag via bloggar och FB ;)

Och tack till Agneta, Lilofant som ser till att vi inte går tyglösa ;)

3 kommentarer:

makrill sa...

Ahhh, så mycket fint :) Fick du med dig allt det där av Agnetha?!

Funderar på om vi skulle ta och ses någon dag framöver - det var så kul att äntligen träffa dig "på riktigt" att jag vill få mer tid till att prata ordentligt!!

WilleBus sa...

Nä, alla är inte Agnetha skyldig till ;) men nästan... Träffas gärna, vi hann ju inte säga så många ord ;) Ni är välkomna in någon dag eller så kan vi ta en kusttur... En Makrill och en Bus kan nog hitta på en massa kul ihop, så kan vi prata annat viktigt ;)

Annika sa...

Oh, how beautiful fabrics.