2011-11-22

Överkurs eller för mkt fritid?

Nu har jag äntligen fått tag i nya påsar. Det är inte helt lätt att hitta lagom påsar till ok pris. Det funkar liksom inte att gå till Panduro och köpa 5 pack för en stor peng...  Men nu så är lagret påfyllt och jag har börjat "pimpa" dem. Loggan på ena sidan, bara namnet på den andra.

Ok, påsen kanske inte är det viktiga, utan innehållet. Men visst får man en skön känsla när man köper något fint i en affär och de packar in det i silkespapper  och lägger i en fin påse. Den känslan vill jag också försöka uppnå och detta är mitt försök.

Mitt finaste påsminne är när jag köpte en allt för dyr klänning på Twist & Tango till min specialistssk. examen. Då fick jag rosa silkespapper + tunna band kring klänningen och den lades i en tjock fin papperspåse med sidenband till handtag. Kvittot lades i ett litet ihopvikt kort. I min enkla värld kändes detta oerhört lyxigt och det gjorde mig nog dubbelt så nöjd med mitt köp. Klänningen har sedan dess varit min favoritsommarklänning och det börjar bli några år sedan nu ;) Har ni fått era köp vackert förpackade någon gång?

Någon som har några andra tips på lagom dekoration till mina påsar så hör gärna av er. Ibland räcker ens egna ideér bara fram till nästippen... och det är inte speciellt långt.

6 kommentarer:

s a g o g r y n sa...

Tjusigt! Och jag undrar vart du köpte påsarna tillslut? Om du vill avslöja...

WilleBus sa...

Varför skulle jag inte vilja ;) Ella emballage, jättebra service. Tyvärr hade de inga vita hemma, det gick att beställa, men jag ville ha mina påsar nu... så då blev bruna alldeles lagom bra;)

makrill sa...

jag vill också veta var du köpte påsarna :)

den "finaste" påsen fick jag i en butik i sthlm för flera år sedan, det var butikägarens son som hade fått rita på dem, han var typ fem-sex och det var verkligen omsorg över bilderna och inget ihopkrafsat bara för att mamma ville att han skulle rita.

WilleBus sa...

Makrill: Men det var ju en fantstisk idé... Kanske Bus ska få gå lös? Dock har han en förkärlek till tejp just nu så frågan är hur det skulle sluta;) Affären ligger på Kuröd i Uddevalla, mitt emot bilprovningen.

Åsa Tidqvist sa...

ja påsar...gillar små papperpåsar, med snör-handtag, ju mindre desto bättre - det är dyra påsar det vet man ;)
gillar dina med - man borde uppdatera sina vita plast (1000 st i en låda...) mot sådana här fina!!

maja sa...

Toppenfina! Om du går in på Mokkasins-blog har hon fina påsar med tejp, något för Wille. kram