2011-11-07

Syfestivalen

I helgen var Mysan och jag i Stockholm på Syfestival. Sedan i feb har jag väntat på att få åka på den, då passade det ju inte riktigt efterom jag födde barn ;)

Men nu kom vi iväg.

Hur var då Syfestivalen;)

Hmmm, den var kul... Dock inte fantastisk som jag kanske hoppats...

Det var en hel massa lapptäcksmontrar, det var märkliga garner och ull för tovning, det var symaskiner och sedan var det... 10 par mönstrade strumpor för 100 kr, ett fantastiskt medel att pusta glasögon med, annorlunda(inte positivt) kläder, scrapbooking, pärlshoppar, någon magisk trasa, kuddar som skulle ge en fantastisk sömn, brända mandlar... Ja en massa saker som kändes som utfyllnad. Jag hade nog heller sett att tex SoS och andra som har med tyg och sömnad att göra var där.

Men sen var ju flera av de tygshoppar jag köper ifrån representerade, det var Znok, JNY design, Strömming, Liandlo mfl Kul att få ett ansikte på de bloggar man följer. Och självklart fick det följa med en del saker hem ;)

Summasumarum: Det var roligt, men nästa gång nöjer jag mig med Borås;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar var du köpt det flerfärgade randiga tyget som ligger ungefär mitt i bilden?
Härliga inköp du gjort!
Linda

makrill sa...

Jamen, det var inga dåliga inköp! Själv avstod jag. Har köpt alldeles för mycket och sålt alldeles för lite för att kunna motivera mer inköp.

Däremot undrar jag när det är symässa (eller vad det kan tänkas heta) i Borås nästa gång? Jag har ju mina svärföräldrar där men har aldrig lyckats pricka in någon symässa...

WilleBus sa...

Linda: Det kommer från Strömming.

Makrill: Ja vi kan ju hoppas att fler av våra favoritbutiker väljer att komma till Borås nästa gång ;)

Anna sa...

Jag kände nog lite lika som du när jag var där för 1,5 år sedan. Hade förväntat mig mer även om det naturligtvis var rätt trevligt ändå. Mycket fint du hade köpt i alla fall.