2009-09-03

Lurad

Måste tyvärr erkänna att jag blivit blåst. Jättetråkigt och jag känner mig otroligt blåögd.

Har beställt varor via en webshop, betalt men inte fått sakerna levererade, tror heller inte att jag kommer att få det. Webplasten ligger nere, telefonerna är avstängda, personen i fråga har stora skulder hos fogden... Ser inte så ljust ut.

Vilken tur att detta var en "liten" beställning i sammanhanget.

Så ni som väntar på "skrovliga hjärta", tyvärr det ser inte ut att bli några. Jag har heller inte hittat dom i några andra shopar.


6 kommentarer:

Tina sa...

Usch så trist men som du säger tur i oturen att det inte var en av dem större beställningarna. Men du kunde ju inte veta det, hur skulle du kunna. Kram och jag hoppas vi kan ses mera en annan dag snart.

carinizz sa...

Vad synd! Har du betalt med visakort? Kenneth fick ju pengar av visa då en liknande sak hände honom.(kameraexperten) Om man inte varit oaktsam med kortet kan de stå såna händelser. Prata med banken!

Kram

Helena sa...

Trist! Vet vilken butik du menar. Sist jag beställde så valde jag "faktura", den kommer ju med beställningen. Känns säkrare.

Busiga ungar sa...

Nej, vad trist. Ja, man har ju läst om sånna bedragare men trott att man skulle slippa dom. Håller tummarna för att du kanske kan få tillbaka pengarna och att dom som har sidan någongång åker dit ordentligt!!

Anna T sa...

Nej vad tråkigt, j*vla skit att luras så. Vilken affär var det. Jag shoppar ju också på nätet för mina smycken och vill slippa råka ut för samma sak.
Kram

WilleBus sa...

Man hittar inte hennes sida längre... Men den hette Fröken Envis pärlor och smycken...