2009-09-27

Symässa


Idag har jag varit på symässan i Borås. Jättekul för en som gillar tyg, garn, och smycken!
Med hem följde 6 nyanser av E-slöjds underbara trikå. Färgerna är så fina, men bli inte riktigt rättvisa på bild. Det är som att stå i en godisaffär när man ska försöka välja vilka färger man vill ha. Den här gången försökte jag ta färger som jag inte tidigare haft för variationens skull.
Jag tror den orange/bruna blir Willes höstmössa.


Mera härlig trikå.


Pärlor och tags. Provköpte några nya för att se hur de är.


Garn som ska bli en mössa till mig själv. Världens mjukaste och skönaste. Mässor är ju alltid roligt och jag tror minsann att det är bra att gå sista dagen då utställarna vill bli av med sina saker för att slippa ta med allt hem igen = extra bra priser! ;)


Nu har jag dessutom provstansat i en av mina ringar. Det funkade riktigt bra.


9 kommentarer:

Busiga ungar sa...

Åh, vad jag längtar till symässan. Som tur är så är den ju om 2 helger på Kista mässan för våran del. Har haft alla E-slöjds tyger du köpte utom den grå/svarta....
underbara färger och underbart tyg.
Ringen blev verkligen ursnygg...vad kommer det finnas för storlekar??

WilleBus sa...

Jättesvårt med storlekarna. Den här ringen är 1 cm bred= väldigt bred så jag var tvungen att gå upp någon storlek mot vad jag vanligtvis har. Just den här fanns i 17-21 mm tror jag...
Säkert ännu större och roligare mässa i Kista, ha så kul och ta stora plånboken med dig ;)

Lina sa...

Åh va kul, jag var där igår.
Men jäklarns vad mycket qviltgrejer det var!

WilleBus sa...

Lina: Håller med!!! Och väldigt mycket ull och tovat... Har ju inte börjat med sånt än... ;) Men kul ändå tycker jag ;)

Tina sa...

Leia vill ju ha en randig..Undrar vilken färg bara??!!=)

Hannah sa...

Tack så hemskt mycket för det fina halsbandet, jag är jätte nöjd!

Johanna o Hanna sa...

Hej.
Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?
När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

Vem ansvarar för att köpet går igenom?
När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

Kostnader
Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på hantverksmarknaden@gmail.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

Hälsningar
Hanna och Johanna

Anonym sa...

hej. fin ring, jag har letat efter sådana, vart hitta du dem?

WilleBus sa...

Pernilla: Pagoni och Lilla Pärlan har bägge ringar. Just den på bilden kommer från Lilla Pärlan. / Jennie