2008-10-22

Maskinparken behöver upprustas...

Jag har ju länge suktat efter en overlockmaskin. Anledningen till den önskan är att kläder man syr ser mer "riktiga" ut om man syr ihop dem med en sådan. Visst det funkar med en vanlig maskin, men det är inte samma sak.

Så nu när jag känner att jag börjar närma mig målet inser jag att min vanlig maskin nog håller på att ge upp :(

Så vad ska man göra, köpa en ny vanlig och aldrig få en overlock, eller köpa en och hanka sig fram med den gamla så länge det går. Helst vill jag köpa båda, men dom 14000 finns det mycket annat man också behöver köpa för också... Åhhh vad trist!

Visst, jag kan sy MASSA bus mössor och dylikt, men det krävs en rejäl mängd för att komma upp i dom summorna. Dessutom är ju inte de fina tygerna billigast ;)

Eller så skaffar men sig en billigare hobby...

Är det ingen som har en gammal moster som har en gammal overlock stående i källaren och samlar damm? Jag köper den gärna till ett humant pris.

Just nu produceras ingenting, är inne i en tråkig svacka och har ingen motivation. Har jag tur kan jag dock komma iväg på Syfestivalen i Stockholm. Det vore spännande. Vi får hålla tummarna för det.

1 kommentar:

Anna T sa...

Hejsan, jättefina mössor... Har du kollat Tradera efter en overlock? Det gjorde jag för ett tag sedan och de hade en del billiga...'Kram Anna