2009-03-24

Letar som en galning...


Försöker hitta några roliga marknader eller dyl på nätet... Men det verkar vara stiljte... Så tråkigt. Jag har massor av fina saker och ännu mera tyg som ligger och väntar på att bli fina saker... Men ingenstans att få visa dem.

Tips mottages så tacksamt (inom Västra Götaland ,) )

Händer det inget roligt där du bor?


6 kommentarer:

Unknown sa...

Nä men jag hade gärna stått med dig nånstans och hjälpt till om du hittar något:)

Anonym sa...

Kan du inte ställa dig utanför Ljegården när det är Barnmarknad? Kan man göra det? Tänk vad du hade fått sålt! Du är ju välkänd här för dina mössor. Elias får SÅ många komplimanger för sin lurvmössa och ALLA frågar var jag ahr köpt den. Du får starta en egen butik.

Anonym sa...

Sy upp en kollektion och starta hempartyn?

WilleBus sa...

Frida; ideérna sprutar...:) Jag har mailat barnmarknaden men inte fått svar...Homeparty... Känns stort och läskigt, men man vill ju att alla ska få klämma och känna och prova innan man behöver bestämma om man vill ha något... Jag letar som en galning vidare :)

Anonym sa...

Hej Jennie!

Jag vet faktiskt inte om det ska vara någon er Loppis i Hällevadsholm. Men om du vill veta så ska du fråga Kristina som ligger länkad till väntse i menyn på min blogg. Hon var med och ordnade den så hon kanske vet om det blir någon nu under våren.

MVH Viktoria

Sagagos sa...

ska fundera på om jag kommer på någon marknad...
När är det loppis i Lje?