2011-04-01

Kopiering...

Igår när jag gick in i min lokala tygaffär så hittade jag dessa tyger... Har ju läst att molnen "kopierats" och sålts i andra kedjor/affärer och nu har de alltså även hittat hit.

Vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt???

För mig kanske det är bra, om kvalitén är bra, men det är ju väldigt tråkigt för de personer som lagt ner tid, kraft och resurser för att skapa något eget.

4 kommentarer:

Åsa Tidqvist sa...

jaa, säger som du, synd om dem som lagt ner tid o pengar på att ta fram originalen. har hört att kvalitén på kopiorna inte är alls lika bra.

Anonym sa...

Jag tänkte lika dant, med dåligt samvete köpte jag 1 meter av det bruna molntyget. DUMT DUMT DUMT! Riktigt dålig kvalitet. Jag köpte molntyget på Ohlssons, efter en snabbtvätt i 40 grader är tyget alldeles flammigt, ser riktigt taskigt ut. Jag kan inte komma på ngt det skulle gå att använda till. Inte ens om de sålde ut det för 10 kr metern skulle det vara värt det... /Ida

Klockarbarn sa...

Jag håller med. Jag har inte köpte kopian för det känns helt annorlunda i kvalite och ser nästan flammigt ut FÖRE tvätt. Priset är dessuotm rätt högt tycker jag. Här i vår lokala affär tar de 130 kr/m. Inte direkt billigt. Jag lägger hellre till några tior och får riktig kvalite för det vet jag att orginaltyget har och som jag redan testat och tvättat och sytt av.

Smilla sa...

Jag har köpt av rött och turkost moln och de ser fina ut efter en 40 tvätt men hade en kompis som reklamerat då hennes bruna (?) moln var jättetråkiga efter tvätt. Tydligen så skulle molnen snart komma tryckta med ekologisk färg så förhoppningsvis håller de bättre.
I övrigt är jag också kluven till kopieringen..